Zwembad.

Tja als je een grote vijver in de tuin hebt! Dan hoor je al vaak mensen zeggen van…… zwembad!! En ik moet zeggen, je kan er eigenlijk best lekker in zwemmen.

Een paar weken geleden, heb ik een plant in de vijver gezet. Heb hem netjes in een mandje gedaan. En heb hiervoor een oude panty gebruikt. Alleen om die panty te af te dekken zodat hij niet opvalt, had ik er een klein laagje grind over heen gedaan. En moet zeggen, dat ging goed! Alleen wat wil nu het geval, een paar dagen later heb ik een grote steur de vijver in gedaan! Met gevolg dat deze al die steentjes uit de bak heeft gehaald, dit vermoedelijk uit wraak omdat ik hem even op quartairne had gedaan??

Alleen na een paar weken toen het weer steeds beter werd, had ik zoiets van…. Duik er maar eens in om die stenen op te rapen.


Alleen was toch best wel een diepe duik 2m naar beneden zonder zuurstof flessen… Leukste was wel dat ik nu oog in oog stond met de vissen. En zelfs de zonnebaarzen waren heel nieuwsgierig.


Daarnaast was er ook grind in 1 van de bodem drains terechtgekomen. Dus moest de deksel los maken. Maar toen de drain leeg was, kon ik de deksel weer terug plaatsen!

zie hier de vangst…