Sabbactisun Resultaat!

Tim Rozemaer zou Tim Rozemaer niet zijn als hij zelf dit middel eens gaat uitproberen…

Omdat er tegenwoordig veel op de markt is en ook veel rotzooi, of middelen die zo verdunt zijn of samenstellingen niet meer van kloppen!? Maar ook omdat veel mensen weinig kaas hebben gegeten op het gebied van visziekten….
Daarnaast is het ook zo dat antibiotica niet eens verkocht mogen worden, en als u vissen heeft die een bacteriële aandoening heeft… Hoe ga je dat dan behandelen?? Want er staat tegenwoordig veel op de schappen als je bij een dealer komt, en wat help eigenlijk?

Maar op een gegeven moment kreeg ik het middel sabbactisun in handen. Waarvan ik zoiets had van….. Leuk wat nu weer, ik kan toch aan antibiotica komen. Dus wat moet ik hier mee??

Maargoed, een goede kameraad van mij, heeft mij over gehaald.

Maar nu moet ik een zieke vis zien te krijgen… Zo kreeg ik van iemand een goudvis met open staande schubben. Hij vroeg mij of ik deze vis wou behandelen. Ik heb hem diverse methodes op genoemd waaronder de behandeling met sabbactisun!

Ik heb de vis toen bij mij in quartairne gezet en zie hoe de vis er eerst uitzag:


En dit is de vis binnen een week:

En ik moet zeggen…. Ik zat wel even te kijken. Dus het heeft goed geholpen! Ik hoop binnen kort nog meer foto`s te hebben. En als u het middel sabbactisun wild hebben? Dan kunt u ook bij mij terecht!

www.koidream.com